Top 5 soluții naturale pentru a scăpa de gândacii de bucătărie. Metode eficiente din gospodăria ta

Cu atât mai mult cu cât aveți copii mici sau animale de companie, e indicat să folosiți alternative la substanțele dăunătoare. Acestea există și pot fi foarte eficiente.

Top 5 modalități de a scăpa de dăunători fără substanțele chimice:Cum scapi de tântari acasă. Metode eficiente, la îndemâna oricui. Soluții inclusiv pentru copiiPraf de copt și zahar

Se amesteca praful de copt cu zaharul în proporți egale. Compoziția se pune în mici recipiente pe traseele gândacilor de bucătărie. Lângă aceste este important sa se pună și niște recipiente cu apă. Gândacii de bucătărie vor fi atrași de mirosul de zahăr, iar după ce vor bea apă, aceasta va reacționa cu praful de copt.

Uleiuri esențiale

Uleiuri esențiale de mentă sau de lavandă pot funcționa și ca un insecticid complet. Pulverizate în dulapuri, sertare, în jurul plintelor sau a scurgerilor, pot respinge gândacii de bucătărie.

Soluții naturale împotriva insectelor: Ce e de făcut când te invadează muștele, țânțarii și păianjeniiBandă adezivă

O metodă eficientă de eliminare a gândacilor se poate dovedi folosirea unei capcane care se găsește în supermarketuri sau în magazinele de bricolaj. Banda adezivă, care trebuie sa fie una de calitate, se întinde cu partea lipicioasă în sus, iar pe ea se pune o momeală – brânză, zahăr sau grăsimi – pentru a atrage gândacii.

Citește continuarea aici

Trucul din bucătărie care te va ajuta să scapi de muște, țânțari și gândaci. Un condiment de care nu știai poate face minuni și te va scăpa de probleme

Leave a Reply