Top 3 zodii lovite de karma în săptămâna 18-24 septembrie. Totul le va merge pe dos!

Persoanele născute în semnele zodiacale: Berbec, Rac și Săgetător trebuie să fie în gardă și atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Astrele le recomandă să se înarmeze încă din acest weekend cu răbdare și toleranță, scrie Click!

Berbecii vor avea divergențe în familie 

Acești nativi dau din nou dovadă de încăpățânare și se pun rău cu familia lor. Din motive cunoscute doar de ei, cert este că atât timp cât Berbecii nu vor renunța la grandomania care-i caracterizează, nu vor putea să aibă liniște. 

Indiferent cu ce problemă se vor confrunta, astrele le recomandă să învețe să lase de la ei și să nu mai dea dovadă de încăpățânare, mai ales atunci când nu au deloc dreptate. Ar fi timpul să nu mai fie atât de egoiști și să acorde mai multă atenție nu doar nevoilor lor, ci și ale celor din jur. 

Racii pot suferi pe plan amoros 

Pe cât de încăpățânați au fost în legătură cu persoanele care îi iubeau, pe atât de neajutorați și lipsiți de iubire se vor simți în zilele următoare. A venit momentul ca Racii să plătească cu vârf și îndesat încăpățânarea lor și să primească lecțiile pe care viața li le oferă. 

Indiferent dacă au ieșit dintr-o relație sau au încheiat socotelile cu o persoană din trecut, pentru Raci va fi un adevărat șoc să se confrunte cu sentimentele reale pe care le nutreau față de persoanele în cauză. 

Săgetătorii se vor considera niște ghinioniști 

Și acești nativi s-au considerat atât de siguri pe ei încât au uitat de cei din jurul lor. Acum însă, a venit momentul să dea socoteală pentru indiferența lor și se vor vedea nevoiți să apeleze la ajutorul persoanelor pe care le-au rănit. 

Sunt șanse destul de mari ca anumiți nativi să se simtă neajutorați, însă acest sentiment este rezultatul comportamentului lor indiferent. 

Leave a Reply