TEST. Poți să identifici greșeala din această imagine în 11 secunde?

Poți reuși doar dacă te uiți cu atenție la imagine. Nu te grăbi să dai repede un răspuns și analizează totul în detaliu, deoarece rezolvarea acestui test de inteligență, pare destul de simplă, dar te asigurăm că nu este.

 

Imaginea în care apare omul și câinele său plimbându-se prin zăpadă conține un detaliu pe care doar cei cu ochi de vultur îl pot observa. Și ca să te ajutăm, îți oferim și un indiciu: greșeala este ascunsă undeva în zăpada din imagine.

Cum poți găsi greșeala din imagine

Așa cum am precizat și mai sus, soluția pentru rezolvarea acestui test de inteligență stă în atenția pe care o oferi chiar și celor mai minuscule detalii, dar și în răbdare. Nu trebuie sa te avânți să dai un răspuns pe loc.

Ai 11 secunde la dispoziție în care poți face acest lucru, așa că analizează puțin ilustrația de mai sus. Atenție, însă! Nu privi mai jos, fiindcă acolo vei regăsi răspunsul corect la problemă. Dacă vrei să îți testezi corect nivelul de inteligență, nu încerca să trișezi, fiindcă tot tu vei avea de pierdut.

Unde se află, de fapt, greșeala din imagine

Ai observat ceva în neregulă în imagine? La început, s-ar putea să crezi că totul este corect. Dar, după câteva momente, s-ar putea să poți identifica adevărata greșeală. Ei bine, în imaginea de mai sus, omul nu lasă nicio urmă în zăpadă, pe când câinele da.

Test de inteligenta pentru cei cu IQ ridicat

Așadar, greșeala din imagine este că nu există urme de pași ale omului în zăpada depusă pe stradă. Dacă ai rezolvat această problemă în 11 secunde, înseamnă că ai un nivel de IQ extrem de ridicat.

SURSA

Leave a Reply