Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT – Polițiștii au fugit din calea lui / VIDEO

Tatăl lui Vlad Pascu – Mihai Pascu a lovit intenționat doi cameramani cu scuterul, chiar în apropierea sediului DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism).

Bărbatul, care fusese convocat ca martor în dosarul fiului său, a creat un incident șocant la plecarea sa din sediul DIICOT. Cu casca de motociclist pe față și o atitudine sfidătoare, el a ieșit fugind din clădire, a luat scuterul și a plecat printre jurnaliști.

Sfidare maximă din partea tatălui lui Vlad Pascu: s-a distrat copios la DIICOT – Dealerul drogatului a trimis pupici jurnaliștilor

Sfidare maximă din partea tatălui lui Vlad Pascu. Mihai Pascu s-a distrat copios la sediul central al DIICOT. Bărbatul nu părea afectat de tragedia cauzată de fiul său și chiar râdea de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Nici prietenul cel mai bun al beizadelei nu s-a lăsat mai prejos. Tudor Duma a trimis pupici jurnaliștilor. 

Tatăl lui Vlad Pascu s-a distrat copios la DIICOT. La fel și dealerul drogatului – Tudor Duma. Acesta era amuzat de situație și a trimis pupici jurnaliștilor.

Înainte de a fi adus la DIICOT, dealerul lui Vlad Pascu a vandalizat spitalul Floreasca. Mascații sunt acum acolo și fac cercetări. El ar fi vrut să fure mai multe medicamente pentru a se droga. Înainte să plece din spital și-ar fi scris numele pe un coș de gunoi și pe mai multe suprafețe.

Leave a Reply