Tatăl lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu: „Tudor nu este un mare dealer, este doar un consumator, ca mulți alți copii” – INTERVIU EXCLUSIV

Tatăl lui Tudor Duma, unul dintre dealerii din dosarul 2 mai, spune că fiul său este doar consumator de droguri, nu și traficant.

„Nu doresc să vorbesc cu niciuna dintre televiziuni. Este un proces pe rol, el se va judeca. Judecata nu se face la televiziune. Noi, ca familie, suntem departe de ceea ce se prezintă. Suboameni și alte lucruri. Tudor nu este nici pe departe un mare dealer, cum îl prezentați dumneavoastră, este doar un consumator, ca mulți alți copii pentru care societatea nu are bani și nu dorește să le asigure asistență medicală atunci când e cazul”, a spus Ciprian Ioan Duma – tatăl lui Tudor Duma, cunoscut ca Maru, dealer în dosarul lui Vlad Pascu.

Tudor Duma, prietenul și dealerul lui Vlad Pascu, este un recidivist violent. Chiar tatăl său a obținut un ordin de protecție împotriva sa după ce a fost amenințat și chiar bătut de către fiul lui. Tânărul în vârstă de 19 ani, cunoscut drept Maru, are nu mai puțin de opt dosare penale. Pe lângă problemele cu tatăl său, Maru fost prins cu droguri și arme albe, dar s-a renunțat mereu la urmărirea penală. La fel s-a întâmplat și când a fost denunțat de tatăl unei fete că este traficant de droguri. El a fost reținut abia acum de procurori, după o zi întreagă de audieri. În fața anchetatorilor, tânărul traficant a venit cu manichiura făcută. Cifrele 1312 scrise cu ojă au echivalentul literelor A, C, A, B, care este cunoscut în rândul adolescenților drept „toți polițiștii sunt niște ticăloși”. 

„Maru”, dealerul șoferului ucigaș Vlad Pascu, își amenința și lovea tatăl

Tudor Duma, zis „Maru”, tânărul despre se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. Mai mult, propriul său tată ar fi obținut un ordin de restricție, după ce fiul său l-a agresat.

Pe 14 octombrie 2022, Judecătoria Sectorului 2 (JS2), la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 (PJS2), a emis ordin de protecție împotriva lui, la solicitarea unei persoane cu același nume, cel mai probabil tatăl lui, potrivit defapt.ro.

În motivarea instanței se arată că „la data de 10.10.2022 pârâtul, pe fondul consumului de substanţe psihoactive l-a îmbrâncit pe reclamant, apoi întrucât era necooperant cu organele de poliţia (a blocat uşa locuinţei cu obiecte de mobilier şi asculta muzică la intensitate ridicată) a fost nevoie să fie încătuşat.

Organele de poliţie au ridicat din camera agresorului 7 cuţite cu lamă metalică şi o sabie de 1 metru, agresorul ameninţându-şi tatăl în trecut cu acte de violenţă.”

În iunie 2023, Tribunalul Municipiului București (TMB) i-a confiscat, la propunerea DIICOT Central, 4,44 g cannabis și 13 comprimate care conțin Clonazepam, iar la scurt timp a confirmat soluția de renunțare la urmărire penală (UP) dispusă tot de DIICOT Central pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, fără drept.

Potrivit sursei citate, tânărul a avut mult mai multe probleme cu legea, legate atât de port de armă, cât și de posesie de droguri, dar de fiecare dată a scăpat de urmărirea penală.

Leave a Reply