Tânăr prins drogat la volan, cu soția gravidă și copilul în mașină! Alți 9 șoferi, depistați sub influența substanțelor interzise, în Capitală

Un tânăr de 22 de ani a fost depistat, sâmbătă, seară la intersecţia Şos. Colentina – Şos. Fundeni din Capitală, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, a transmis Brigada rutieră a Capitalei, relatează HotNews.ro.

Potrivit sursei citate, în mașină se aflau și soția sa însărcinată și copilul acestora.

Poliţiştii rutieri din Bucureşti au aplicat sâmbătă noapte o sută de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 16 înfracţiuni, relatează, de asemenea, News.ro.

În timpul raziei, 10 şoferi au fost depistaţi sub influenţa substanţelor interzise.

Printre aceștia se numără și tânărul de 22 de ani, însoțit de soția însărcinată și copil lor. Acesta a ieșit pozitiv la cocaină.

„Nu am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână”, a declarat tânărul.

Polițiștii nu au găsit substanțe interzise în mașina bărbatului. Acesta a fost condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Un alt şofer de 30 de ani a fost prins sub influenţa substanţelor psihoactive pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost depistat pe raza Sectorului 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului.

Leave a Reply