Tâlharii care au dat buzna în casa milionarului în criptomonede din Cluj sunt MERCENARI INTERNAȚIONALI. Date uluitoare din anchetă

Imediat după atac, cei doi mercenari au părăsit țara, spun anchetatorii. Luptătorul englez nu a putut accepta că nu a reușit să își ducă planul la bun sfârșit și a mai revenit în casa milionarului din Cluj-Napoca, însă acesta era plecat în vacanță. Individul s-a filmat în locuința afaceristului când îi transmitea că îl omoară dacă nu îi dă suma de 600.000 de euro.

Crimă Sibiu. Dosarul morții milionarului Adrian Kreiner bate pasul pe loc. Motivul halucinant pentru care procesul NU poate începe

Și după acest incident, mercenarul englez a fugit din România. Însă nu a renunțat la planul său de a pune mâna pe o sumă mare de bani de la milionarul în criptomonede. Astfel că el s-a întors și a treia oară la locuința acestuia, moment în care polițiștii l-au săltat.

Crima care a îngrozit Sibiul | Trei inculpați trimiși în judecată pentru uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner

Mercenarul englez a fost arestat preventiv, iar complicele său, un luptător ucrainean, este încă căutat de oamenii legii. Milionarul în criptomonede din Cluj-Napoca a fost bătut cu bestialitate de cei doi indivizi și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Omul de afaceri a reușit să scape din mâinile agresorilor după ce s-a ascuns pe balcon și a început să țipe după ajutor. 

Leave a Reply