Suspectul în dublul asasinat de la Iaşi iese din arest. Marocanul va ajunge la Institutul de Psihiatrie “Socola”

Ahmed Sami El Bourkadi iese din Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Marocanul ar trebui să ajungă pe mâna specialiștilor de la Institutul de Psihiatrie „Socola”, unde va fi expertizat în comisia de expertiză medico-legală psihiatrică. Oamenii legii vor să afle dacă acesta a avut sau nu discernământ.

Anchetatorii au decis ca tânărul student să fie internat pentru o vreme la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru a fi expertizat în cadrul comiei de expertiză medico-legală psihiatrică, comisie ce aparține de Institutul de Medicină Legală Iași.

Aceștia vor să afle dacă marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este în deplinătatea facultăților mintale.

Trebuie precizat că, din momentul în care studentul de la UMF a ajuns la Iași, a fost dus în Arestul IPJ. De atunci a ieșit o singură dată de acolo, când a cerut să studieze dosarul în care este acuzat de omor.

Până în prezent, marocanul nu a făcut nicio declarație, doar a negat că ar avea vreo implicare în dubla crimă.

Ahmed Sami el-Bourkadi a fost extrădat din Italia, acolo unde a fost prins după ce, la începutul acestei luni, ar fi ucis doi tineri, un coleg de la Medicină și pe iubita acestuia, româncă, elevă la o școală postliceală din Iași.

Victimele locuiau împreună într-o vilă închiriată din oraș. Pe 11 decembrie, trupurile celor doi au fost găsite cu zeci de răni provocate prin injunghiere, potrivit mediciilor legiști.

Leave a Reply