Singuratatea ucide pasiunile

Noi, oamenii, suntem fiinte care au nevoie de alti oameni pentru a putea sa-si urmeze pasiunile. In noi exista ceva ce se numeste speranta si care creste tot mai mult pe masura ce pasiunile noastre incoltesc si pare ca prin viata.

Totusi, daca ar fi sa ne imaginam viata fara oameni, probabil ne-ar fi destul de usor. Supermarketurile ar fi goale si ne-am putea alege orice produse vrem de pe raft, intocmai ca in filmele postapocaliptice cu care ne-a obisnuit Hollywood-ul. Dar oamenii nu sunt tocmai dispusi sa paraseasca aceasta planeta. Iar acest lucru este un lucru bun.

Noi vrem sa fim inca aici chiar daca pare tot mai greu pe zi ce trece. Nu ne-am nascut ieri, intr-adevar, dar trebuie sa recunoastem ca nici n-am fost aici dintotdeauna ca sa putem face o comparatie corecta.

Daca esti o persoana singura, timpul trece la fel de greu ca o boala incurabila. Nimic nu ne este oferit in aceasta lume si cu toate acestea totul ne este luat. Lucrurile se intampla fara voia noastra, iar speranta esti singurul bun pe care n-ar trebui sa ni-l ia nimeni!

One comment

Leave a Reply