Scandalagiu celebru din România, mort pe treptele postului de poliție

Acesta a fost condamnat în trecut pentru agresiuni şi tentativă de omor, anchetat apoi pentru devastarea centrului de zi pentru oamenii străzii şi a sediului unei fundaţii creştine.

Pecioacă s-a îmbolnăvit la finalul acestui an de COVID-19. A fost internat mai multe săptămâni în Spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, într-o secţie pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Pentru a fi audiat într-unul dintre dosarele mai vechi, lui Pecioacă i-a fost facilitată în spital legătura în sistem videoconferinţă cu anchetatorii. 

În timpul audierii, acesta şi-a pierdut cumpătul şi a început să distrugă aparatura din biroul spitalului Săpoca. 

Ulterior, conducerea unităţii medicale a depus plângere la Poliţie pentru distrugere, însă polițiștii au amânat audierile pe noua speţă până după externarea din spital.

Ajuns în libertate, Ion Pecioacă a mers cu câteva zile înainte de Crăciun la postul de poliţie din comuna Mărăcineni, însă, pe scări, acesta s-a prăbuşit şi a murit. 

Agenţii care l-au văzut pe scandalagiu prăbuşit în faţa uşii postului de poliţie au chemat ambulanţa, însă manevrele de resuscitare au fost inutile. Trupul lui Ion Pecioacă a fost transportat la morga SML Buzău, pentru efectuarea necropsiei. Acesta a murit în urma unui infarct, conform certificatului medico-legal.

Leave a Reply