S-a aflat identitatea tinerilor care au vandalizat pensiunea din Capitala, în noaptea de Revelion: Cine este Alberto Grasu și care este “varianta” sa

El le-a transmis public fanilor săi că a petrecut, într-adevăr acolo, în noaptea dintre ani, dar spune că nu se consideră vinovat pentru ce au făcut alte persoane, care au apărut ulterior la petrecere, ştiind că el se afla acolo, scrie Ziarul de Iasi.

Potrivit acestuia, persoane străine au început să vină neinvitate, după ce adresa pensiunii ar fi fost postată pe Instagram.

Despre maceta apărută în fotografia cu cei zece tineri, postată pe rețelele de socializare, acesta a spus că era, de fapt, un cuţit cu care au tăiat tortul şi au desfăcut şampania la miezul nopţii.

Mai mult decât atât, artistul susține că la intrare nu el şi prietenii săi ar fi tăiat bilete şi că tot dezastrul din casă ar fi început cu doar o oră înainte de miezul nopții, atunci când în vilă s-ar fi spart o ţeavă de apă şi clădirea a fost inundată.

În prezent, cei zece tineri sunt cercetaţi pentru distrugere. Mai multe persoane au fost duse, astăzi, la audieri.

Cercetările în acest dosar sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

Reamintim că o pensiune din Capitală, închirată de un grup de tineri pentru noaptea de Revelion, a fost devastată de aceștia. Pereții au fost sparți, mobila distrusă, iar televizorul aruncat de la etaj. Potrivit proprietarului, pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro. 

Leave a Reply