REZULTATE ALEGERI LOCALE 2024. EXIT POLL INSOMAR – date oficiale. Surpriză la Primăria Capitalei. Cum arată votul politic la EUROPARLAMENTARE 

REZULTATE ALEGERI 2024 – EXIT POLL INSOMAR. Luptă strânsă pentru Primăria Generală. În România s-au organizat, astăzi, alegeri locale. În cursa pentru fotoliul de la Primăria Capitalei s-au înscris nu mai puțin de 9 candidați:

* Nicuşor Dan – independent* Gabriela Firea – PSD* Sebastian Burduja – PNL* Cristian Victor Popescu Piedone – PUSL* Diana Şoşoacă Iovanovici – S.O.S. România* Dorin Iacob – Partidul Alternativa Dreaptă* Mihai Adrian Enache – AUR* Alexandru Pânişoară – Partidul Ecologist Român* Filip Constantin Titian – independent

UPDATE REZULTATE ALEGERI LOCALE 2024. EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2024. EXIT POLL INSOMAR 

VEZI AICI, în timp real, REZULTATE VOT ALEGERI LOCALE 2024:

EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2024 – EXIT POLL PRIMĂRIA BUCUREȘTI. Cine a câștigat Primăria București? 

Datele exit poll furnizate de INSOMAR arată un scor la egalitate între Gabriela Firea și Nicușor Dan, ambii întrunind 31% din voturi. 

Îi urmează Sebastian Burduja, candidatul PNL, cu 12% din voturi. 

Cristian Popescu Piedone a obținut tot 12% din voturi, în timp ce Mihai Enache, candidatul AUR, cumulează 6%. La coada clasamentului, cu doar 4 procente, este Diana Șoșoacă. 

Iată și clasamentul complet:

GABRIELA FIREA (PSD) – 31%NICUȘOR DAN (independent) – 31%SEBASTIAN BURDUJA (PNL) – 12%CRISTIAN POPESCU PIEDONE (PUSL) – 12%MIHAI ENACHE (AUR) – 6%DIANA ȘOȘOACĂ (S.O.S. România) – 4%ALȚII – 4%

SONDAJ INSOMAR ALEGERI LOCALE 2024 – PRIMĂRIA BUCUREȘTI

METODOLOGIE:

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în Bucureşti, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1%, la un nivel de încredere de 95%.

Datele au fost colectate telefonic, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.

Sondajul a fost efectuat în perioada 7-9 iunie 2024, la inițiativa INSOMAR.

EXIT POLL EUROPARLAMENTARE 2024. COALIȚIA PSD-PNL IESE CÂȘTIGĂTOARE

Iată cum arată REZULTATELE EXIT POLL pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2024, potrivit sondajului INSOMAR:

PSD+PNL – 49%AUR – 23%ADU – 12%UDMR – 4%SOS ROMÂNIA – 4%REPER – 3%ALȚII – 3%PUSL – 2%

METODOLOGIE:

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.050 de respondenți din țară, din rândul populației adulte, cu vârsta de peste 18 ani. 

Datele au fost colectate telefonic, în perioada 7-9 iunie 2024, marja de eroare fiind de plus – minus 3,1%, la un nivel de încredere de 95%.

Sondajul este efectuat la inițiativa INSOMAR. 

 

Leave a Reply