Premierul Ciucă a verificat rezervele de energie în CRIZA electricității – Cum s-a ajuns ca furnizorii să îndemne clienții să stingă lumina

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut o întâlnire de lucru cu viceprim-ministrul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, reprezentanți ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului.

Discuțiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva evoluțiilor sectorului energetic în România.

Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori.

În privința furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz pentru funcționarea aprovizionării în condiții de normalitate.

Românii, obligați să LIMITEZE consumul de energie – Apel pentru raționalizarea electricității: Clienții unor furnizori au primit notificări.

Leave a Reply