Planul astrelor pentru iubire în a doua jumătate a lui noiembrie 2023, în funcție de zodie

Am sărit oficial din strânsoarea sezonului de eclipsă, dar, conform stelelor, nu este încă destul de lin în fiecare aspect al vieții noastre. Să nu te superi! Atragerea romantismului este, în sfârșit, din nou in plan. Acestea fiind spuse, vei dori să știi ce iti rezervă horoscopul dragostei pentru a doua jumătate a lunii noiembrie 2023 pentru zodia ta.

În general, instinctele carnale vor fi intensificate datorită energiei pasionale și senzuale a acestui noiembrie. Scorpionul este un semn al zodiacului sexual, așa că oamenii vor fi gata să se conecteze și să găsească relații la un nivel mai profund. Uită de conversațiile superficiale – vom dori să cunoaștem fiecare gând al partenerului nostru.

Planeta iubirii Venus își va petrece luna acasă în zodia Balanță, captând atenția prin frumusețea și farmecul său devastator. Dar, vom continua să vedem relațiile care sunt deja pe un teren stâncos ajungând la expirare. Asta pentru că Venus se va alinia cu nodul sud, unul dintre punctele destinului. În plus, Uranus, planeta schimbării și progresiei, impune răsturnări șocante, deoarece este staționat în Taurul romantic.

Berbec

Intimitatea fizică este pe radarul tău, dragă Berbec, așa că bucură-te de sex-appeal-ul tău. Dacă estiîntr-o relație, acesta ar putea fi un lucru bun, deși se observă că probabil ar putea exista o împingere și o tragere pentru a intra in intimitate cu partenerul dvs. Lasă lucrurile să curgă natural.

Berbecul singur poate găsi noi perspective romantice, dar evită să te grăbești în orice. Dacă te miști prea repede, ceea ce Berbecii fac adesea, poti încheia luna simțindu-te trist. Mișcarea înceata va fi necesară luna aceasta.

Taur

Te simți norocos în dragoste, dragă Taur? Noiembrie poate aduce surprize speciale în acel departament, datorită activării lui Jupiter în zodia ta nativă. Cu toate acestea, se avertizează că ar trebui să rămâni deschis și flexibil la minte .

Taurii vor trebui să facă compromisuri cu celălalt partener pentru a culege recompensele dulci ale relațiilor lor. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți atras de relații mai excentrice.

Zodiile care răcesc cel mai ușor – Cine trebuie să se ferească cel mai mult de gripă

Gemeni

Ai dragoste in creier, dragă Gemeni, ceea ce nu este norma pentru tine. Trei corpuri cerești – soarele, Mercur și Marte – iti activează zona relațiilor. Porneste aplicațiile de întâlniri și nu iti fie teamă să flirtezi în sălbăticie.

Dacă ești într-o relație, se spune că asta te-ar putea face să fii mai afectuos cu partenerul tău. Această nevoie de timp de calitate ar putea ajuta la aprofundarea conexiunii.

Rac

Dragă Rac, este timpul să te răsfăți în dulceața iubirii. A doua parte a lui noiembrie aduce emoție tuturor, indiferent de starea relației tale. Așa cum Venus cheamă în dragoste, Racii parteneri se pot simți atrași în special de celălalt din cuplu. Este un moment bun pentru a găti împreună sau pentru a organiza o cină.

Dacă ești singur, s-ar putea să te simți mai încrezător când te expui acolo. Nu te teme de aplicațiile de întâlniri, iar dacă cineva se oferă să ti-o configureze, spune da. Lasă-ți compasiunea fără efort să strălucească față de potențialele perspective.

Leu

A doua parte a lui noiembrie aduce un mic conflict între inima ta și obiectivele tale, draga Leu. Te-ai concentrat din greu asupra carierei tale în ultima vreme, ceea ce s-ar putea să te lase cu mai puțină energie de dedicat dragostei. Dacă ești singur, întâlnirile s-ar putea ca în partea de jos a listei tale de lucruri de făcut. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să simți presiune din partea partenerului tău pentru a petrece mai mult timp împreună

Din fericire, sosirea sezonului Săgetător pe 22 noiembrie va aduce o ușurare. În această perioadă mai fericită, Leii singuri vor reveni la descoperiri, iar leii parteneri vor avea mai mult timp de alocat relațiilor lor.

Se întâmplă odată la 30 de ani. Conjuncția Marte-Soare în Scorpion de pe 18 noiembrie aduce schimbări cruciale fiecărei zodii în parte

Fecioară

Dragă Fecioară, este timpul să te întorci înăuntru și să restabilesti dragostea pe care o ai pentru cineva special – tu însuti. Te vei simți cel mai bine în noiembrie, când vei rămâne întemeiat și logic, mai degrabă decât să iti dai inima pe tava.

Cheia este să îmbrățișezi plăcerile simple ale vieții și să te răsfăți cu confortul material. Indiferent de starea relației tale, nu te poți prezenta pe deplin pentru ceilalți dacă nu ai grijă mai întâi de tine.

Balanță

Luna aceasta, dragă Balanta, vei intoarce o multime de capete si vei gasi cea mai mare satisfactie daca iti perfectionezi abilitatile de comunicare, scrie SfatulParintilor. Noiembrie este o practică serioasă în stabilirea unor limite sănătoase și în afirmarea clară a dorințelor pentru a obține cea mai împlinită viață amoroasă posibilă. Dacă esti intr-o relatie, evita compromisurile excesive.

Dacă ești singur, încearcă să nu fii deranjat de lipsa romantismului – acesta este un moment grozav pentru a canaliza acea dragoste luxoasă pe care ți-o oferi.

Scorpion

Dragă Scorpion, foamea ta de intimitate poate fi foarte nesățioasă luna aceasta. Dacă relația ta merge bine, distrează-te explorând latura ta provocatoare cu partenerul tău. Dacă lucrurile sunt pe duc, întoarce-te către oamenii care îți amintesc exact cât de grozav ești.

Dacă ești singur, abordează cu prudență întâlnirile și legăturile ocazionale. Fii selectiv cu privire la cine poate să-ți vadă cel mai autentic sinele. Cu toate acestea, dacă găsești pe cineva căruia merită să te deschizi, nu ține nimic pentru tine.

Care sunt cele 4 zodii care nu suportă să fie ignorate

Săgetător

Viața ta socială este în plină desfășurare, dragă Săgetătorul și viața ta amoroasă sunt de-a lungul drumului. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să te regăsești la ieșiri de grup sau la întâlniri duble.

Pentru Sagetatorul singur, ar putea însemna să inițiezi o conversație spontană cu cineva într-o ieșire de noapte. Chiar dacă conexiunea este platonică la început, nu știi niciodată unde ar putea duce.

Capricorn

S-ar putea să te simți conștient de viața ta amoroasă luna aceasta, dragă Capricorn. Dacă esti într-un parteneriat, te poti îngrijora prea mult despre modul în care relația ta este percepută de ceilalți. Capricornii singuri s-ar putea simți timizi când vine vorba de a împărtăși povești despre întâlniri cu familia sau prietenii.

Capricornii ar putea fi mai atenți la informațiile pe care le distribuie pe rețelele sociale despre relația lor sau viața de întâlnire. Indiferent de ceea ce postezi (sau dacă postezi ceva), există o lecție aici: Străduiește-te pentru liniște sufletească. Îngrijorarea pentru asta te va doborî.

Vărsător

Este timpul pentru o stimulare mentală, dragă Vărsător, așa cum iti place. Indiferent de starea relației tale, concentrează-te pe a te distra, cunoscându-i pe alții – și pe tine însuți – la un nivel mai profund.

Dacă ești într-o relație, intimitatea emoțională nu va face decât să-ți facă viața sexuală mai fierbinte. Vărsătorii singuri se pot bucura și ei de călătoria lor romantică și „vor simți un sentiment de uimire față de modurile ciudate în care universul poate conecta oamenii în mod sincron.

Pești

Iubire multa, dragă Pești? Dorința pe care o simți acum poate fi consumatoare, dar există o frumusețe în explorarea capacității tale de emoție. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să fie nevoie să folosești o conștiință suplimentară de sine pentru a evita extremele tale (fie că ai tendința de a fi prea plăcut oamenilor, nu suficient de comunicativ sau altceva). Dacă ești singur, ochelarii tăi prin care vezi viata roz s-ar putea să cada, aducând dezamăgire. Acest lucru este valabil mai ales dacă tocmai începi să cunoști pe cineva.

Oricum, așteaptă cu nerăbdare un nou început. Peștii au o mare energie pentru un „nou capitol” luna aceasta. Este posibil să intre acum pe un nou teritoriu.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie. A venit vremea soluțiilor cosmice. Patru zodii se vor trezi că li se deschid căile spre succes

Leave a Reply