Patronii stației GPL din Crevedia vor să scape de arestul preventiv. Zi decisivă la Tribunalul București

Patronii statiei GPL din Crevedia, Ionut Doldurea si Cosmin Stangă, au parasit, marti dimineata, sediula arestului si au ajuns in fata magistratilor Bucuresti, unde contesta masura arestului preventiv pentru 30 de zile. 

Ramane de vazut daca le va fi mentinuta masura sau daca magistratii vor primi o masura mai blanda, cum ar fi controlul judiciar sau arestul la domiciliu. 

In paralel, au loc audieri pe banda rulanta la Judecatoria Buftea, acolo unde martorii vin si spun ce s-a intampat in noaptea incendiului care a ucis 5 oameni și a băgat în spital alte 46 de persoane.

Reamintim că Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, patronii firmei Flagras, care deținea depozitul GPL de la Crevedia, sunt cercetați în stare de arest preventiv.

Cei doi mai au alte 4 dosare privind explozia devastatoare și modul în care stația funcționa, deși nu avea avize din partea autorităților de profil.

Citește și Patronii stației GPL din Crevedia se întâlnesc astăzi cu victimele. Locul unde s-a produs deflagrația, supravegheat non-stop

Leave a Reply