Olimpicii la Matematică, recompensați cu învățăturile lui Dumitru Buzatu, fost șef al CJ Vaslui, judecat pentru luare de mită – FOTO

Județul Vaslui a găzduit olimpiada națională de matematică pentru clasele a V-a și a VI-a, iar ceea ce a a atras atenția a fost decizia organizatorilor de a le oferi tuturor participanților un album cu obiective turistice din județul Vaslui, în care apare în prim plan Dumitru Buzatu, cu un discurs patriotic despre frumusețea județului., scrie Vremea Nouă.

 

 

Sursa citată oferă și câteva moste din gândirea fostul șef și baron local din județul Vaslui: “Operele personalităților și resursele turistice ale județului nostru nu sunt foarte bine cunoscute și puse în valoare. De aceea ne propunem să scoatem în evidență diversitatea oportunităților existente în județul nostru, în ideea de a îmbunătăți viața oamenilor de aici, care sunt destul de săraci…”, spune Buzatu în ghidul oferit elevilor olimpici.

Prima declarație a lui Dumitru Buzatu la ieșirea din închisoare: „A fost greu!” 

Culmea este că subprefectul Mircea Gologan a afirmat, la festivitatea de deschidere a olimpiadei, că doar presa e vinovată de ceea ce se întâmplă rău în județul Vaslui. 

   Dumitru Buzatu scapă de arestul preventiv și merge în arest la domiciliu. Decizia este definitivă   Ce INTERDICȚII au dispus magistrații în cazul lui Dumitru Buzatu, imediat după plasarea sa în arest la domiciliu

Leave a Reply