O femeie de 42 de ani, SECHESTRATĂ în casă de tatăl ei! Ea era ţinută într-o încapere cu GRATII la geamuri

Barbatul a explicat că aceasta suferă de afecţiuni psihice şi că a ales s-o încuie pentru că a considerat că nu-şi putea purta singură de grijă.

Descinderea a avut loc marţi, în comuna Jugureni. Potrivit poliţiştilor, femeia sechestrată nu prezenta semne de violenţă fizică, dar prezenta o “stare de senilitate”

„La data de 28 decembrie a.c., polițiștii orașului Mizil s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, o femeie, din comuna Jugureni, ar fi ținută încuiată într-o cameră, de către tatăl său. S-a constituit echipă operativă care, împreună cu reprezentanți ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezența bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinței, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani. În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită”, a anunţat IPJ Prahova, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply