O casă de modă de fițe vinde o fustă-prosop cu 925 de dolari. Ikea o ia peste picior printr-o reclamă pentru același produs, mult mai ieftin

Fusta – prosop, este de fapt un prosop ordinar din pânză de bumbac gri, care se poartă ca fustă cu talie medie până la genunchi. Piesa de îmbrăcăminte face parte din colecția de primăvară 2024 a vestitei case de modă. Este un produs unisex cu doi nasturi la talie in interior, conform descrierii produsului pe  site-ul oficial. Și, ca să își merite prețul exorbitant, piesa vestimentară are un logo Balenciaga brodat în față și este fabricată în Italia.

La vederea acestei invenții vestimentare, Ikea s-a gândit că nu ar strica puțină ironie. Prin urmare echipa de marketing a retailerului suedez a dotat un manechin  cu un prosop înfășurat în jurul brâului, l-au fotografiat în timp ce făcea cumpărături în magazin și au publicat poza pe rețelele de socializare ca un anunț prin care fac publicitate la prosoapele vândute de companie.

Delia șochează din nou cu noua sa apariție: „Lumea zice că-s Satana”. FOTO

„Piesa care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă la primăvară”, își anunță Ikea produsul Vinarn, prosopul fustă la un preț de numai 29.90 de lei. 

Cristi Borcea își testează anti-drog copiii acasă de trei ori pe an. Ce l-a determinat să dea milităria jos din pod

Leave a Reply