Noua extravaganță. Cât costă și unde poate fi găsită votca infuzată cu meteorit

Ingredientele și procesul de producție

“Shooting Star” este realizată din grâu organic și plante botanice cultivate în Franța. Acestea sunt distilate folosind iStill, cea mai avansată tehnologie de distilare disponibilă. După distilare, amestecul este redus încet timp de o lună cu apă pură de izvor, extrasă dintr-o fântână de 150 de metri adâncime, situată la Distileria Pegasus din Burgundia.

Ce o face specială

Ceea ce face “Shooting Star” cu adevărat unică este procesul de îmbătrânire. Votca este maturată în loturi mici timp de cel puțin un an, folosind borcane mari de teracotă. În mijlocul fiecărui borcan este suspendată o bucată de meteorit. Pe măsură ce meteoritul se dizolvă parțial în votcă, acesta îi conferă băuturii un gust mineral distinct.

Această tehnică nu doar adaugă o notă de exclusivitate, dar oferă și o aromă specială care diferențiază “Shooting Star” de alte băuturi spirtoase premium. Gustul mineral, provenit din roca spațială, promite să fie un adevărat deliciu pentru cunoscători.

Cât costă o sticlă de votcă cu meteorit

Deși prețul exact nu a fost dezvăluit, fiind o băutură ultra-premium, se așteaptă ca “Shooting Star” să fie disponibilă la un cost considerabil. Cei interesați de această votcă unică pot găsi produsul în magazinele specializate de băuturi spirtoase de lux din SUA și, eventual, online.

Votca “Shooting Star” de la Distileria Pegasus nu este doar o băutură, ci o experiență, oferindu-le consumatorilor ocazia de a savura ceva cu adevărat cosmic.

Leave a Reply