Noi metode de epilare clasica

Daca inca ati ramas la epilarea clasica din anumite motive financiare sau chiar de neincredere, sa stiti ca si epilarea la care apelati, a suferit anumite imbunatatiri la unele saloane, ea fiind inlocuita, de la cea cu ceara, la cererea clientelor, bineinteles, cu cea cu zahar! Exact, am spus zahar!

Desi el era folosit inca din antichitate pentru inlaturarea parului de pe corp din motive de igiena initial si apoi de frumusete, in lumea moderna ea a fost data uitarii si inlocuita de cea cunoscuta de noi toate, cu ceara.

Acum ca epilarea cu zahar a revenit in atentia saloanelor, sa va spun si de ce s-a intamplat asta si mai ales care sunt avantajele unei astfel de epilari, incat sa stiti ca, in caz ca o alegeti veti avea numai de castigat!

Incep prin a spune ca metoda este mult mai confortabila deoarece zaharul are nevoie de incalzire la o temperatura mult mai apropiata de cea a corpului, comparativ cu ceara, iar sensul de smulgere este cel in care creste firul de par nu invers, fapt ce va scuteste de acum de neplacuta foliculita.

Un alt avantaj ar putea fi si cel ca epilarea cu zahar se poate face la intervale mici de timp daca este nevoie, deoarece firul de par poate fi smuls chiar si cand dimensiunile sale sunt reduce (1 – 1.5mm) din cauza proprietatilor zaharului cald ce se poate infiltra in foliculi dilatandu-i, usurand extragerea.

Dupa cum ati aflat, uneori ceara va poate leza si pielea, insa acest lucru nu seintampla si in cazul zaharului deoarece el nu se lipeste de piele ci doar inconjoara firul de par. Pentru persoanele ce prefera intotdeauna metodele naturiste de ingrijire, epilarea cu zahar este perfecta, deoarece este 100% naturala.

In cazul in care va intrebati cand ajung si la dezavantaje, ei bine, pentru ca metoda este una naturala, dezavantajele nu prea exista singurul aspect care poate incomoda putin fiind timpul de lucru prelungit fata de o sedinta de epilare clasica.

One comment

Leave a Reply