Nicolae Ciucă: Rostul Coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală. Când se va face înregistrarea alianţei PNL-PSD la AEP

”Rostul Coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală şi desigur elementele de detaliu care trebuie pornite, pentru că timpul este destul de scurt”, a spus preşedintele PNL, înainte de şedinţa C oaliţiei. 

Ciucă a arătat că în şedinţă se va discuta şi despre lansarea candidaţilor comuni la sectoare şi lansarea caniddatului la Primăria Ganerallă, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu. 

Cătălin Cîrstoiu: Periferia şi centrul sunt despărţite doar în mintea unora cu discursuri radicale, doar de oameni care dezbină

Întrebat când se va face înregistrarea alianţei PNL-PSD la Autoritatea Electorală Permanentă, liderul PNL a precizat că termenul este 10 aprilie. 

”Dacă nu mă înşel, până pe data de 10 ar trebui să finalizăm, dacă tot procesul e gata, poate chiar mai repede”, a afirmat Nicolae Ciucă. 

Despre situaţia de la Mureş şi Satu Mare, liderul PNL a precizat că nu s-a luat încă o decizie pentru cele două judeţe.

”După ce finalizăm Capitală, stabilim şi modalitatea în care procedăm pentru cele două judeţe şi municipii de judeţ”, a spus Ciucă, arătând că ”fiecare partid trebuie să îşi maximizeze rezultatele.

Vezi și VIDEO Campanie pentru Capitală cu gogoși, lăutari si mici. Edilul de la 5 caută voturi cu iocana în piață; cum s-au fotografiat Cîrstoiu și Burduja/Mesajul lui Nicușor Dan

Leave a Reply