Nicolae Ciucă: Nu se poate ca PNL să nu aibă candidat la președinție”. Mesaj către PSD: “Nu putem să ne înțelegem chiar în toate”

Întrebat dacă l-ar susține pe premierul Marcel Ciolacu într-o eventuală cursă pentru Palatul Cotroceni, Nicolae Ciucă a afirmat că nu este membru PSD, ci PNL și că va susține întotdeauna candidatul liberal. Întrebat despre varianta ca cele 2 partide să convină asupra unui candidat unic, iar acela să fie de la PSD, Ciucă a precizat că “PNL nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidențiale, PNL este un partid istoric, partidul cu cea mai îndelungată istorie din politica europeană și nu văd de ce nu ar avea candidat (…) Nu putem să ne înțelegem chiar în toate situațiile. Știți cum se spune, dă Doamne mintea omului de pe urmă, vom vedea.”

 

Președintele PNL a avut o poziționare asemănătoare și față de alte scenarii privind cursa prezidențială. 

“L-ați susține pe Geoană la președinție? Există astfel de zvonuri că ar există negocieri între o grupare din PNL cu acesta?

În PNL nu există grupări și tocmai v-am răspuns că PNL va susține un membru al partidului.

Aveți colegi de partid mai prin vestul țării care le-ar dori-o drept cadidate pe Laura Codruța Kovesi sau chiar pe Maia Sandu?

Nu este cazul, nu am discutat așa ceva, nici măcar în glumă!” a mai declarat Nicolae Ciucă într-un interviu în exclusivitate cu Anca Alexandrescu. 

 

Leave a Reply