Moarte cumplită pentru un motocilist de 30 de ani. A decedat după ce a intrat în coliziune cu o mașină

Cum s-a întâmplat tragicul accident rutier

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Brigăzii Rutiere București, accidentul a avut loc miercuri, iar autoritățile au fost alertate în legătură cu tragedia. Potrivit rapoartelor, un bărbat în vârstă de 57 de ani conducea un autovehicul pe bulevardul Camil Ressu, dinspre strada Dristorului către bulevardul Nicolae Grigorescu. În momentul în care acesta efectua un viraj la stânga către strada Odobești, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sensul opus de circulație de către motociclistul în vârstă de 30 de ani.

Rezultatele testului cu aparatul etilotest au indicat că șoferul autovehiculului nu se afla sub influența alcoolului. Cu toate acestea, impactul a fost extrem de violent, iar atât motociclistul, cât și pasagera sa, au suferit leziuni corporale grave. Ambii au fost transportați de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Tragedia a fost confirmată ulterior decesului motociclistului, eveniment care a adus o nouă doză de tristețe și îndurerare.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

 Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar investigațiile sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la producerea accidentului.

Potrivit concluziilor preliminare obținute în urma efectuării autopsiei de către personalul medical din cadrul Institutului de Medicină Legală Mina Minovici, moartea motociclistului a fost cauzată de hemoragia internă survenită în urma leziunilor suferite în urma impactului.

 

Leave a Reply