Miliardar de origine ucraineană, mort în condiții suspecte, în Marea Britanie

Mikhail Watford, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat, în circumstanțe inexplicabile, a declarat poliția din Surrey, potrivit The Guardian.

Autoritățile britanice nu cred însă că se poate vorbi despre o moarte suspectă, în cazul oligarhului. Poliția din Surrey a declarat că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, luni, într-o locuință de lângă Virginia Water, între Slough și Woking, în vestul Londrei.

Nu există însă niciun idiciu care să sugereze că Watford a fost ținta sancțiunilor susținute de britanici din cauza apropierii de Putin sau a reunei operațiuni rusești. „Am fost solicitați să intervenim la orele prânzului, luni, 28 februarie, în urma unor informații cum că ar fi fost descoperit un cadavru la o adresă din Portnall Drive, Wentworth”, a spus un purtător de cuvânt al autorităților britanice.

Autoritățile spun că a intervenit o ambulanță la fața locului, însă Watford a fost declarat, din păcate, decedat. „O anchetă asupra circumstanțelor morții este în curs de desfășurare, dar nu se crede că există circumstanțe suspecte în acest moment.”, mai spun oficialii.

Leave a Reply