Metoda simplă prin care scapi de sughiţ în 10 secunde. Nu trebuie să îți ții respirația sau să bei apă pe nerăsuflate

Sughițul poate fi una dintre cele mai neplăcute probleme cu care ne confruntăm în fiecare zi. Indiferent că suntem la muncă sau acasă, sughițul ne poate deranja și ne poate crea o stare de disconfort și de neliniște.

Metodele populare de a opri sughițul pot fi de multe ori incomode. Una dintre cele mai populare este de a bea un pahar cu apă pe nerăsuflate. Acest lucru funcționează prin faptul că înghițirea de apă poate ajuta la stimularea nervului vag, care poate opri contracțiile involuntare ale diafragmei care provoacă sughițul. 

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 6 prune uscate pe zi

Un alt remediu popular pentru a opri sughițul este să ținem respirația. Deși aceasta poate fi dificilă și neplăcută, menținerea respirației timp de câteva secunde poate ajuta la construirea de presiune în zona toracică și poate opri contracțiile diafragmei care cauzează sughițul. 

Majoritatea dintre noi le-am încercat, dar putini știau că acesta poate fi stopat în doar 10 secunde, cu un produs pe care îl avem cu toții acasă, zahărul.

Andre Dubois, un reputat gastroenterolog din Kensington, Maryland, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei americane Natural Health, că zahărul este un remediu eficient pentru a stopa sughițul. Acesta spune că, atunci când ne apucă sughițul, putem lua o linguriță cu zahăr și să înghițim. Acest lucru ar putea modifica impulsurile nervoase ale nervilor din diafragmă și să calmeze contracțiile pe care provoacă sughițul.

Pericolul din murături: persoanele care suferă de aceste boli nu ar trebui să le mănânce niciodată

Leave a Reply