Medic cercetat penal după ce a împins o femeie pe holul Spitalului Judeţean Brăila. Reacția managerului

Polițiștii din Brăila s-au autosesizat după ce filmări cu incidentul au apărut în mediul online. În înregistrarea respectivă se vedea cum conflictul verbal dintre cei doi s-a transformat într-unul fizic.

Femeia ar fi avut o supărare legată de o operaţie la care a fost supus nepotul ei. Agenții au deschis un dosar de cercetare pe numele medicului, care e specialist în chirurgie plastică, informează Agerpres.

Aceasta a fost amendată cu 2.000 lei pentru tulburarea liniştii publice şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie.

Reacția managerului spitalului

„Din ce am văzut pe imaginile filmate, îmi este destul de greu să îmi dau seama exact de context. Pot să vă spun doar că, de la început, femeia a avut o atitudine agresivă, fără niciun respect faţă de cadrele medicale.

Doctorul, pe care îl cunosc ca fiind un om foarte calm de obicei, cred că a avut acest comportament, greu de înţeles, din cauza acestei stări de agresivitate continue.

Nu consider că au fost încălcate drepturile pacientului, dar îmi este greu să mă pronunţ având în vedere că eu nu cunosc decât o frântură din acest context mult mai larg”, a declarat Delia Râşnoveanu, managerul Spitalului Judeţean Brăila.

Leave a Reply