Întârzieri MAJORE ale trenurilor între Gara de Nord și Aeroport Otopeni. Întârzieri de aproape 2 ore, din cauza unui macaz defect

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în cursul acestei dimineți, circulația trenurilor pe relația București Nord  – Aeroport Henri Coandă și retur este perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoșoaia și Balotești.

Vezi AICI întrârzierile în timp real. 

În prezent circulația trenurilor se desfășoară la cale liberă între Mogoșoaia și Aeroport, cu ordin de circulație, pentru a permite echipelor de intervenție să remedieze defecțiunea, urmând ca după finalizarea intervențiilor la macaz, circulația trenurilor să revină la normal pe această rută.

Până la remedierea defecțiunii, trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport și retur vor înregistra întârzieri cuprinde între 30 – 90 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță”, a transmis CFR.

 

Bucureștiul și 9 județe, sub Cod PORTOCALIU de caniculă, miercuri! Meteorologii anunță TEMPERATURI SUFOCANTE: restul țării, sub Cod galben

Leave a Reply