Înregistrări îngrozitoare de la o grădiniță din Ploiești. Ce putea să le spună educatoarea micuților

 

„După ce că faci numai trăsnăi…. Dă-te la o parte! Zi! De ce nu asculţi? Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem ”, spune educatoarea unui copil. Pe înregistrare se aude cum copilul răspunde, la fiecare întrebare: „Nu!”. Într-o a doua înregistrare audio realizată la aceeaşi grupă educatoarea pare că încearcă să gestioneze o situaţie conflictuală între cei mici. I se alătură un alt adult, o femeie. În înregistrare se aude cun un copil afirmă că „doamna Mirela” l-a agresat. Deşi copilul spune, la început, că acesata l-a bătut, educatoarea strigă la el, ameninţându-l că va chema poliţia fiindcă minte. În cele din urmă, copilul răspunde că nu a fost bătut, după ce a fost ameninţat. 

„De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva ceva?” spune femeia unui copil. „Da”, se aude răspunsul celui mic. „Ce? Ia auzi! I-a făcut cineva ceva eşti nebun? Cine, dragă, ce ţi-a făcut? Cine te-a bătut din clasă?”, spune femeia „Doamna Mirela”, se aude copilul spunând.„Ia auzi, zice că l-a bătut doamna Mirela, eşti nebună? Cum, mă, să te bată doamna Mirela? Cine te-a bătut, mă? Cine? Zi ce ai zis adineauri! De ce ai zis doamna Mirela? Te-a bătut doamna Mirela? Chem poliţia? Da? Mă, ţie nu ţi-e ruşine, vrei să chem poliţia?”, spune educatoarea. Când copilul răspunde „Nu”, educatoarea continuă: „Ba da, chem, că minţi! Cum poţi să minţi aşa ceva? Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”La un moment dat, pe înregistrare se aude o altă voce: „S-a auzit că a dat în el”. 

„În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar fi agresat verbal un preşcolar în cadrul unei grădiniţe din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Prahova.

Leave a Reply