Infractori periculoși, implicați și în trafic de droguri, prinși în Capitală – Polițiștii i-au găsit… sub pat și în șifonier

Este vorba de 4 infractori, dintre care doi sunt dați în urmărire de polițiile din Franța și Italia. Aceștia au fost prinși în Capitală, joi. Când au auzit poliția la ușă, unii dintre infractori s-au ascuns în șifonier și sub pat.

”Joi, 13 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, au depistat 4 persoane, de 25, 33, 34 și respectiv 36 de ani.

Doi dintre bărbați sunt condamnați definitiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri și conducere fără permis, respectiv furt.

Celelalte două persoane depistate se află sub efectul mandatelor europene de arestare, emise de autoritățile din Franța și Italia, urmând a fi prezentați magistraților.

La momentul în care s-a pătruns în locuințe, unul dintre bărbați a fost găsit ascuns în lada unei canapele, iar un altul în șifonier”, se arată în comunicatul de presă al DGPMB. 

Leave a Reply