Incredibil unde a fost găsită o turistă venită în România după o ceartă cu iubitul. În ce stare se afla tânăra de 32 de ani

De ce a plecat tânăra de la pensiune

Cei doi turiști britanici, aflați într-o vacanță în județul Maramureș, s-au cazat la o pensiune din zona Mara, unde intenționau să se bucure de peisajele pitorești și liniștea zonei. 

Totul părea să decurgă normal până când, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit o ceartă între ei. Angajații pensiunii au încercat să calmeze situația, dar tensiunea a crescut când femeia de 32 de ani a dispărut fără urmă, iar iubitul ei a plecat cu mașina spre o altă localitate.

Îngrijorați, angajații pensiunii au apelat imediat la 112, alertând autoritățile despre dispariția turistei. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție și salvamontiști s-au mobilizat și au ajuns la fața locului pentru a începe căutările. Acțiunea de căutare a fost amplă, implicând utilizarea dronelor și a unui câine de urmă pentru a acoperi zona dens împădurită și dificultățile terenului.

Cum a fost găsită turista

După șase ore de căutări intense, spre dimineață, femeia a fost găsită adormită într-un șopron la marginea pădurii. Aceasta părea dezorientată, dar nevătămată, ceea ce a adus o ușurare echipelor de salvare și iubitul ei care se întorsese la pensiune, profund îngrijorat.

În ciuda mobilizării masive a autorităților și a resurselor implicate în căutare, cei doi turiști au refuzat să depună plângere la poliție. Ei au preferat să își rezolve problemele în privat, încercând să depășească incidentul fără implicarea oficială a autorităților.

 

Leave a Reply