Incident grav la CET Vest: Doi muncitori s-au electrocutat! Unul are arsuri pe 30% din suprafața corpului

Conform informațiilor oficiale, accidentul s-a produs în timpul efectuării unei lucrări de revizie în Stația electrică de 110 kV.

„Doi angajaţi din cadrul ELCEN, electricieni întreţinere şi reparaţii în cadrul Uzinei de Reparaţii, au suferit o accidentare prin arsură în timpul efectuării unei lucrări de revizie desfăşurată in Staţia electrică de 110 kV.

În timp ce efectuau lucrarea, cei doi angajaţi au aşezat o scară portabilă într-o zonă a sistemului aflată sub tensiune, astfel că s-a produs un arc electric în urma căruia unul dintre angajaţi a suferit un electrotraumatism cu arsuri pe 30% din suprafaţa corpului. Celălalt angajat prezent la fata locului a suferit o arsură în zona umărului. A fost solicitat imediat serviciul de ambulanţă”, se arată într-un comunicat al ELCEN.

În prezent, angajatul care a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului se află internat şi sub tratament la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Arsuri, iar celălalt angajat a fost transportat la Spitalul Universitar, unde i-a fost acordat tratament specializat, fără a rămâne internat.

4 persoane, intoxicate cu o substanţă necunoscută, la Mureș

Leave a Reply