Încă un general din armata rusă, mort în condiții misterioase! Trupul său, găsit alături de cel al soției sale – Detalii șocante

Cadavrele celor doi au fost găsite în după-amiaza zilei de 15 noiembrie în casa lor din satul Adzhievsky, regiunea Stavropol, scrie canalul rus Telegram Baza, relatează Ziare.com. Potrivit informațiilor preliminare, cuplul ar fi murit în urmă cu aproximativ o săptămână.

У Ставропольському краї РФ виявлено тіло колишнього керівника 6-ї армії ВПС та ППО Західного військового округу (ЗВО) генерал-лейтенанта Володимира Свиридова. Він раптово помер разом зі своєю дружиною, смерть обох настала приблизно тиждень тому.https://t.co/bLMtaMyXJU

— Українські Новини (@ukranews_com) November 16, 2023

„Angajații serviciului de gaze au efectuat deja măsurători și nu a fost detectată depășirea concentrației admisibile de substanțe nocive”, informează sursa citată.

Momentan nu se știe ce a cauzat moartea fostului comandant al Forțelor Aeriene Ruse și a soției sale.

Generalul locotenent Vladimir Sviridov a comandat armata aeriană din 2005 până în 2009, care este staționată la Sankt Petersburg.

Oficiali militari morți sunt găsiți în mod regulat pe teritoriul Rusiei, dar motivele morții lor rămân, de cele mai multe ori, necunoscute.

Anterior, a fost raportat că generalul-maior Vladimir Makarov, fostul șef adjunct al Direcției principale a Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse, specializată în lupta împotriva extremismului, a fost găsit mort în casa sa de la țară.

Leave a Reply