Iarna a lovit România. Ce temperaturi vor fi în timpul zilei de duminică – HARTA

De altfel, până la ora 10 sunt în vigoare două coduri portocalii de intensificări ale vântului și ploi în rafala, valabile în regiuni din 16 județe din țară.

 

De-a lungul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în vest, nord și centru. În prima parte a zilei vor fi posibile ploi în zona litoralului, iar spre seară și noaptea se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare la munte, predominant lapoviță și ninsoare local în Moldova, mixte în Transilvania și Maramureș și mai ales ploaie în Banat și în Crișana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 și 10 grade.

 

Si in Bucuresti, vremea se va ameliora față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

 

La munte, cerul va fi temporar noros ziua și mai mult noros seara și noaptea când local vor fi mai ales ninsori slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la altitudini de peste 1700 m, unde la rafală se vor depăși viteze de 70…80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Valorile termice vor crește ușor față de intervalul precedent.

Leave a Reply