Horoscopul dragostei pentru săptămâna 18-24 septembrie. Nativul care va face unele greșeli

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu ai fost niciodată genul de persoană care să creadă că dragostea la prima vedere este posibilă.Cu toate acestea, în această săptămână, s-ar putea să te răzgândești.Un Leu te va impresiona într-una din aceste zile.Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, s-ar putea să ai sentimentul că partenerul/a de viață nu te înțelege.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta trebuie să eviți cu orice chip persoanele născute în zodia Balanță.Orice relație începută acum cu una dintre aceste persoane nu va avea succes.Dacă ai deja pe cineva, în momentele dificile, relația ta devine din ce în ce mai puternică.Cu toate acestea, în momentul de față, relației tale îi lipsește pasiunea. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă ai intrat recent într-o relație, săptămâna aceasta nu te poți sătura de persoana cu care ești.Fă ceva special pentru partenerul/a tău/ta și relația voastră va evolua și mai frumos.Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o întâlnire romantică neașteptată.Discuțiile pe care le vei purta cu persoana respectivă vor fi grozave.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Săptămâna aceasta există posibilitatea de a face unele greșeli față de persoana iubită.Viața ta amoroasă pare complicată, însă răbdarea și perseverența te vor ajuta.Dacă ești singur/ă, tot răbdarea va fi cea care te va conduce către persoana potrivită.Este simplu să găsești pe cineva, însă contează pe cine!

Leu (22 iulie – 22 august)

Cel mai bine pentru relația ta ar fi dacă tu și partenerul/a de viață veți găsi un hobby sau o activitate comună.În acest fel, vă veți bucura de ceva nou și distractiv și, de asemenea, veți construi o legătură mai puternică unul cu celălalt.Dacă ești singur/ă, nimic nu te poate împiedica să ajungi la persoana pe care o placi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de o săptămână minunată alături de persoana iubită.Dacă ești singur/ă, te vei bucura să flirtezi cu un om influent. Poate fi vorba despre șeful tău, spre exemplu.Vă veți înțelege într-un mod foarte interesant.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta îți vei lăsa mândria deoparte, de dragul de a rezolva unele dispute cu partenerul/a de viață.Acest lucru înseamnă că lucrurile vor merge mai bine între voi, cu prețul mic al unui orgoliu rănit.Dacă ești singur/ă, te vei certa cu un fost sau o fostă de care te-ai despărțit deloc civilizat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi și mai pasional/ă decât de obicei, iar sexul va ocupa un loc fruntaș și va fi prioritatea ta.Pe de altă parte, dacă persoana iubită trece printr-un moment mai greu, vei face tot posibilul să o ajuți să iasă din el.Dacă ai divorțat recent, nimic nu te va împiedica să o iei de la capăt în cel mai scurt timp.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei face tot posibilul să te întâlnești cu tot mai multe persoane.Ești hotărât/ă să te implici într-o relație, însă vrei să te asiguri că faci alegerea corectă.Dacă ai deja pe cineva, ai putea avea un mic dezacord cu partenerul/a de viață, dar totul va fi bine după o discuție sănătoasă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea ca în trecut să fi avut parte de niște conflicte cu partenerii de atunci.Drept urmare, trebuie doar să-i explici partenerul/ei actual/e că vrei mai multă libertate. Nu repeta aceleași greșeli!Dacă ești singur/ă, te bucuri din plin de aventuri, flirt și distracție. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Comunicarea cu partenerul/a de viață poate fi dificilă în această săptămână.Cu toate acestea, este importat să treceți peste aceste dificultăți pentru ca lucrurile să funcționeze.Dacă persoana de lângă tine nu este dispusă să discute și să rezolve problemele în aceeași măsură ca și tine, atunci poate că nu merită!

Pești (19 februarie – 20 martie)

Viața ta amoroasă poate să-și recapete romantismul în această săptămână.După mult timp de relație sau căsnicie, este normal ca lucrurile să înceapă să mai scârțâie sau să devină monotone.Dacă ești singur/ă, nu crede în declarațiile unei persoane care te-a dezamăgit cândva. 

Sursă text: Eva.ro 

Leave a Reply