Cu ghete dama vei putea sa mergi pe jos cat doresti

Imagineaza-ti ca nu vine autobuzul din cauza zapezii mari de pe carosabil si ca ai ceva de rezolvat urgent la serviciu! Te vezi inotand prin zapada kilometri intregi cu cizmele subtiri si elegante, cu tocul cui la fel de subtire si el, incat ai impresia ca jumatate din corpul tau pluteste?

In timpul iernii, incalta-te cu ghete dama daca vrei sa nu iti inghete picioarele si sa poti merge mult pe jos de cate ori acest lucru se impune! In plus, ghetele de oras sunt atat de elegante, incat nu trebuie sa stai pe ganduri in a comanda chiar si doua-trei perechi.

Eu asa incep fiecare iarna de iarna. Inca din ultima luna a toamnei comand de pe site-ul magazinului Adona.ro o pereche de ghete cu sireturi si una cu fermoar, fiindca prefer sa merg pe jos decat sa astept mijloacele de transport in comun.

Cu tocul patrat si de dimensiuni generoase, cu talpa groasa, in ghete parcurgi orasul de la un capat la altul, daca acest lucru se impune fara probleme.

Zapada nu iti intra la picioare, daca alegi talpa antiderapanta nu aluneci si nu risti sa te accidentezi, iar degetele nu vor amorti fiindca nu sunt obligate sa stea unul peste celalalt ca in incaltamintea incomoda care iti agreseaza picioarele.

Cumpara ghete de iarna dama si in acest mod vei fi sigura ca:

– nu vei avea dureri de mijloc din cauza tocurilor incomode. Ghetele de iarna sunt incaltamintea sanatoasa de care are nevoie toata lumea si pe care ar trebui sa si-o cumpere inainte de prima zapada.

– nu iti vor degera picioarele, chiar daca nu ai luat sosete groase sa iti transpire picioarele. Ghetele de iarna iti ofera caldura de care ai nevoie si confortul ca sa iesi din casa fara grija, atunci cand geamurile sunt inghetate si copacii parca ar fi de sticla.

Ghetele sunt avantajoase din toate punctele de vedere, atat al pretului, cat si al rezistentei si confortului pe care il asigura picioarelor si intregului organism.

Intra si tu pe site-ul Adona.ro daca vrei sa-ti comanzi ghete dama pentru tine sau pentru persoana iubita, fiindca va fi foarte incantata sa le primeasca si sa le poarte!

Leave a Reply