Gest INCREDIBIL făcut de securitatea lui Kim Jong Un, înainte de întâlnirea cu Putin | VIDEO

O înregistrare video publicată de ziar arată un oficial de securitate nord-coreean cu mănuşi albe care şterge scrupulos scaunul negru al lui Kim şi pulverizează în jur o substanţă neidentificată.

Nord-coreeanul a pulverizat substanţa şi a şters scaunul, mânerele, picioarele şi chiar zona din jurul scaunului, în timp ce o gardă de corp de la Kremlin privea uşor uimit. Un alt membru de securitate nord-coreean i-a dat apoi un fel de ordin celui care dezinfecta. Natura ordinului a fost neclară.

“Scaunul s-a dovedit a fi subiectul celei mai mari preocupări a părţii nord-coreene”, a scris corespondentul Kommersant la Kremlin, Andrei Kolesnikov.

Se pare că forţele de securitate ale lui Kim – peste 100 de persoane – au fost nemulţumite de primul scaun şi un altul – exact la fel – a fost adus de partea rusă, potrivit Kommersant. “Apoi, un angajat nord-coreean a şters scaunul destinat lui Kim Jong Un timp de mai multe minute, fără să se oprească, purtând mănuşi albe: judecând după miros, l-a dezinfectat”, a precizat Kommersant, unul dintre cele mai importante ziare din Rusia.

Leave a Reply