George Simion: Rezolvă Marcel problema Schengen. O rezolvă cum a rezolvat-o şi cu plafonarea preţurilor de au ajuns românii astăzi să-şi dea întregul salariu pe hrană

“Aţi văzut cu toţii umilinţa Schengen? Asta nu este dreptate şi asta nu este normalitate. Idiocraţia de la Bruxelles nu poate să pună nişte rasişti şi spun asta cu toată puterea cuvintelor, nişte rasişti care aruncă tricolorul românesc la gunoi şi nu ne recunosc drept egali, nu poate să îi pună la punct pentru că sunt prea preocupaţi de politicile verzi eco-marxiste şi de reglementarea capacului de la sticla de plastic. Da, probabil că rezolvă Marcel problema Schengen. I-a dat în judecată pe austrieci. Aţi văzut cu toţii, de luni suntem în Schengen. Austriecii fug speriaţi, îi văd şi pe aici, se ascund deja şi le e frică de Marcel.

O rezolvă Marcel pe asta, cum a rezolvat-o şi cu plafonarea preţurilor de au ajuns românii astăzi să-şi dea întregul salariu pe hrană”, a declarat George Simion, la prezentarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare de la Constanţa.

 El a mai declarat că guvernanţii poate nu înţeleg că românii au ajuns să dea opt lei pe litrul de combustibil.

“Poate România lui Nicu şi Marcel şi a lui Klaus Werner Iohannis nu înţelege că în momentul ăsta am ajuns să dăm opt lei pe litrul de combustibil. Poate nu umblă printre românii obişnuiţi care nu mai pot şi nu sunt apăraţi de nimeni, din păcate. În toate ţările din jurul nostru există conducători cu iubire faţă de neamul lor. Slovacia este normală la cap. Ungaria este normală la cap, Polonia este normală la cap şi au interzis unilateral importul de cereale din Ucraina. Cinste lor.Slugile noastre de la Bucureşti au ales să stea iarăşi în genunchi şi să asculte idiocraţia de la Bruxelles  şi să execute, nepunându-şi în vreun fel problema agricultorilor români”, a mai precizat liderul AUR.

 

Leave a Reply