Gafă în cazul crimei din Sibiu: Englezii așteptau mandatul de extrădare al criminalilor, judecătoarea avea telefonul închis

În continuare apar informații șocante din seara crimei. Fiica omului de afaceri s-a înarmat cu un briceag și a sunat la 112. Când criminalii au aflat că vine poliția au lăsat omul de afaceri să se sufoce și au furat ceasurile de lux ale lui Kreiner. 

Cazul Kreiner ia amploare la nivel internațional și surprinde chiar și autoritățile britanice. Cei doi suspecți care au fost prinși de poliția engleză și duși la secție nu au putut fi arestați pe loc.

Ghiță și „Pușcărie” au fost audiați mai bine de 12 ore de polițiștii britanici, timp în care, ofițerii așteptau ca România să emită mandatele de arestare preventivă.

Noi imagini cu asasinii omului de afaceri Adrian Kreiner. Anchetatorii au aflat unde s-ar ascunde coordonatorul

Cu o zi înainte, imediat după ce au fost identificați de Poliția Română, judecătoarea din cazul crimei de la Sibiu a dat termen că va emite mandatele abia miercuri. Pentru că era sâmbătă și nu avea program de lucru, judecătoarea și-a închis telefonul.

Duminică de dimineață, un alt judecător a spus că va interveni pentru că nu poate aștepta până când colega lui își va deschide telefonul. A fost schimbată data și au fost emise mandatele naționale, apoi cele europene de arestare pe numele celor trei suspecți.

Doi dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinși în Marea Britanie. Cum au fost identificați – FOTOExtrădarea acestora ar putea dura chiar și 6 luni.În continuare este căutat cel de-al treilea suspect, cel care ar fi și creierul jafului din Sibiu. Cosmin Zuleam, cel care a dat spargerea de sute de mii de euro în Slovenia, este cunoscut și pentru traficul de droguri. Acesta ar fi și dependent de stupefiante.

Apar informații șocante din seara crimei. Fiica victimei se afla în camera ei și s-a ascuns în dressing, înarmată cu un briceag, apoi a sunat speriată la poliție. Când criminalii au aflat, au amenințat-o cu pistolul la tâmplă, iar pentru că erau presați te timp, au furat imediat banii fetei și ceasurile de lux văzute în ultimul moment și au fugit.

Crima de la Sibiu: Cum a fost atacat, de fapt, Adrian Kreiner. Detalii șocante din rechizitoriul anchetatorilor: ce a văzut fiica afaceristului

„Persoana vătămată (n.r. fiica lui Kreiner) s-a întors în dormitor şi a încuiat uşa, s-a înarmat cu un briceag şi s-a ascuns în dressing de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj şi au rupt uşa dormitorului după care au pătruns în dressing, persoana vătămată declarând că «m-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul”, scriu procurorii în rechizitoriu.

În tot acest timp, afaceristul Adrian Kreiner își dădea ultima suflare în living. Criminalii l-au lăsat într-o poziție barbară, iar omul de afaceri avea pulsul extrem de mic când au venit echipajele medicale.

Al treilea suspect în asasinatul de la Sibiu are antecedente penale! Bărbatul ar mai fi fost închis de două ori – Ce fapte a comis

Leave a Reply