Fostul șef al Poliție Locale Oradea a fost condamnat! Ce pedeapsă a primit bărbatul care a încercat să își omoare soția în fața blocului

În sentința care a fost publicată si pe portalul Tribunalului Bihor, pe lângă pedeapsa principală, Kövér are interdicţie de a mai purta vreo armă, de a se apropia de locuinţa ori locul de muncă ale victimei sale timp de cinci ani după ispăşirea pedepsei şi a fost obligat la cheltuieli judiciare de 3.000 de lei către stat şi 9.347 lei către fosta soţie.  

Soluţia pronunţată nu este definitivă. Bărbatul, care e judecat în stare de arest preventiv, mai poate ataca hotărârea judecătorească la Curtea de Apel Oradea. 

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea a fost trimis în judecată pe 30 ianuarie, în acest an, după un atac şocant asupra fostei sale soţii, comis pe 10 ianuarie. 

În acea zi, bărbatul şi-a sechestrat victima într-un apartament pentru mai multe ore, iar apoi, când aceasta l-a convins să o elibereze, a condus-o în faţa blocului unde aceasta locuieşte şi a înjunghiat-o de mai multe ori în parcare, iar apoi a fugit, ascunzându-se într-o clădire aflată în construcţie. 

Leave a Reply