Florin Piersic a fost externat. Ce mesaj a transmis marele actor al României: „Cine joacă pe căldurile astea…e dement”

Primele declarații ale lui Florin Piersic după externare

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte.”, a declarat Florin Piersic pentru România TV.

Actorul a menționat că nu se află nici la Cluj, nici în București, ci la o clinică de recuperare situată într-o altă parte a țării.

Deocamdată, actorul nu poate să urce pe scenă din cauza problemelor de sănătate, însă speră să revină în toamnă. „Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a adăugat el.

Florin Piersic este optimist și își dorește să revină în fața publicului cât mai curând posibil, după ce se va recupera complet în urma intervențiilor chirurgicale suferite.

Leave a Reply