Florin Cîțu l-a uitat pe Superman. De Crăciun se crede Rocky

„A trecut și 2021, am trecut împreună prin multe provocări în plan personal, prin multe în plan personal. Dar acum suntem în Ajunul Crăciunului și e important să fim toți mai toleranți. Să-i acceptăm pe cei din jurul nostru așa cum sunt”, a transmis președintele PNL, într-o înregistrare video postată pe pagina sa particulară de Facebook.

„Pentru mine lecția lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viață: Nu îmi pasă cine ești, viața te va lovi din greu. Te va pune la pământ. Dar viața nu este despre cât de tare poți lovi ci despre cât de mult poți încasa și să mergi înainte. Așa se câștigă.”, a afirmat Florin Cîțu.„Așa văd lucrurile. Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări dar tot împreună le vom trece”, și-a încheiat mesajul fostul premier, punându-și o căciulă de Moș Crăciun pe cap.

În periaoda alegerilor pentru șefia PNL, Florin Cîțu s-a ales cu porecla Superman, după ce a distribuit un clip, creat cu ajutorul unei aplicații, în care chipul său este pus pe trupul renumitului erou.

Leave a Reply