Fetiță de 2 ani, bătută crunt de propria mamă, la Constanța – Caz cutremurător: “Unde-i cuțitul, că o tai?”

Imaginile șocante ce surprind o mamă din Constanța care îşi bate copilul au fost postate pe internet, de persoane revoltate de gestul femeii. În imagini se vede cum mama îşi maltratează într-un mod crud fetiţa. Fetița, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de Protecția Copilului.

Pe filmare se aude cum mama țipă la fetiță  în timp ce o bate „Eu pe tine te omor! Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine! A vrut tac-tu turcoaică? Ia de aici … Unde-i cuţitul, că o tai?”.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință in cursul zilei de astăzi despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. 

Polițiștii au înștiințat și D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, fetița, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială. 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Leave a Reply