Femeile dominante ale zodiacului – amante pasionale, partenere de încredere

În general, ele sunt femeile care nu acceptă jumătăți de măsură și care îți impun ușor punctul de vedere. Pe de cealaltă parte, pot fi foarte încăpățânate și acceptă greu că nu au întotdeauna dreptate. Prin urmare, iată care sunt cele 5 femei din zodiac pornite să cucerească și să stăpânească.

Berbec

Nativele în Berbec vor avea cu siguranță multe povești de spus la bătrânețe nepoților și mai ales nepoatelor. Încă din primii ani de tinerețe, femeile Berbec sunt aventuroase și foarte sigure de sexualitatea lor. Le place să exploreze, să afle și să descopere, motiv pentru care atunci când trec de primii 20 de ani de viață și se transformă în femei pe deplin, ele se cunosc foarte bine și știu ce-și doresc de la un partener. 

Nu sunt neapărat fidele, însă cu siguranță sunt șarmante, foarte inteligente, seducătoare și pasionale. De regulă, nu au caractere dificile, însă în momentul în care se înfurie sau simt că s-a umplut paharul, sunt capabile să pornească un mic război din care vor ieși învingătoare cu siguranță.

Leave a Reply