Fara prejudecati

Am avut intotdeauna o pasiune pentru estetica corpului exprimata prin machiaj, haine, tatuaje, pierceinguri, unghii, coafura… insa niciodata indreptate catre partea extrema, ci mai degraba catre infrumusetarea cu ajutorul acestora.

Insa, recunosc, ca mi s-a intamplat des in trecut sa fiu judecata din cauza unui pierceing in plus, sa ma simt inconfortabil in anumite spatii cu ele si astfel sa le scot (actiune deloc placuta), iar acum imi pun problema unor tatuaje, dar incerc sa reflectez cat mai mult asupra deciziei. Dar, la randul meu, recunosc ca si eu am unele prejudecati.

M-am documentat si am citit destul de mult despre tatuajele permanente si semipermanente in special pe portalul www.saloanetatuaje.ro pentru ca daca nu esti hotarata sau nu stii foarte multe despre ele asta trebuie sa faci, iar din acest motiv tin sa le multumesc pentru informatiile gasite si pentru voi, o sa revin dupa ce imi voi face primul tatuaj.

Toata lumea spune ca dupa ce iti faci primul tatuaj o sa ti-l faci mai mult ca sigur si pe al doi-lea… dar aici va ramane de vazut. Tu ce ai face diferit daca ai sti ca nu exista nicio prejudecata?

Leave a Reply