Fantezie sexuală încheiată la spital. Medicii, ÎNGROZIȚI de ce au găsit în corpul unei femei

O tânără în vârstă de doar 18 ani a vrut să aibă o experienţă sexuală mai inedită. Aceasta şi-a introdus un deodorant cu pulverizator în vagin. Acesta s-a blocat, iar capacul a rămas înăuntru.

Deodorantul cu pulverizator avea un capac mic cu un arc. Având în vedere ca recipientul a fost introdus cu partea mobila în vagin, aceasta a rămas blocată în interior. După ce a văzut că experimentul sexual a fost un adevărat fiasco, s-a speriat şi nu a spus nimănui întâmplarea.

Deşi a considerat că nu se va întâmpla absolut nimic, a început să aibă dureri groaznice în zona abdominală şi a fost pusă în faţa faptului de a merge de urgenţă la o unitate medicală.

Ajungă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani, tânăra nu le-a spus adevărul medicilor, însă în cele din urmă a recunoscut.

Medicii botoşăneni au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă, altfel fiindu-i scoasă bucata mobilă a deodorantului care se infectase şi se formase un chist în jurul ei.

„Pacienta a fost examinată imagistic, fiind iniţial suspectată o tumoră în zona vaginală. La examen s-a confirmat prezenţa unei formaţiuni pseudotumorale. În realitate era vorba despre un corp străin, în jurul căruia s-a format un granulom.

A fost programată pentru operaţie, fiind ulterior înlăturat obiectul străin, care cauza o stare de infecție ce se putea agrava foarte mult”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Leave a Reply