Drama copiilor care dorm cu câinii după ce au fost abandonați de părinți

„- Părinții mei ne-au lăsat, ne-au dat afară, am dormit într-un coteț de câine.- Cum v-a spus mama?- Ieșiți afară, nu mai sunteți ai mei!- Mama voastră a spus treaba asta?”, povestește Andreea, unul dintre copiii alungați de mamă.

Este drama de nedescris prin care trec doi frați care au fost nevoiți să doarmă cu câinii sub cerul liber după ce propria mamă i-a abandonat. Au fost zile de chin și suferință în care cei mici au stat nemâncați și au suferit de frig.

„- Am pus o pătură și ne încălzeam acolo cu câinele. Câinele a fost tatăl meu și soția lui a fost mama mea – Cel mai trist moment din viața ta care a fost?- Când ne-a dat afară.”, mai povestește fata.  

Acum, cei doi copii au fost găsiți și adoptați de bunică. Însă femeia este în vârstă și nu are bani să se întrețină nici pe ea nici pe copii. Familia are nevoie de alimente, haine, o fântână în curte și renovarea casei.O asociație umanitară a făcut publică drama lor pentru ca oamenii cu suflet să poată da o mână de ajutor. 

Parlamentarii își umflă salariile, în timp ce românii de abia se descurcă de la o lună la alta. Cât a ajuns să primească un secretar

Raport șocant: Peste 3,3 milioane de concedii medicale anul trecut. Topul celor mai bolnavi români

Leave a Reply