Două fete de 11 și 14 ani au fost date dispărute. Cine are informații despre Monica și Lara este rugat să sune la 112

Detalii despre dispariție

Monica Crucița Laczi și Lara Eximena Marcovici au fost date dispărute după ce au plecat din Piața 14 Iulie din Cluj Napoca și nu s-au mai întors acasă. Potrivit informațiilor disponibile, fetele nu au mai fost văzute de ieri, iar familiile lor sunt extrem de îngrijorate.

Conform precizărilor făcute de reprezentanții IPJ Cluj, iată detaliile de identificare ale celor două fete:

Lara Eximena Marcovici:

Vârstă: 14 aniÎnălțime: aproximativ 1,60 mGreutate: circa 55 kgPăr: roșcatOchi: căpruiUltima ținută: bluză de trening crem, pantaloni gri și pantofi sport alb cu roz

Monica Crucița Laczi:

Vârstă: 11 aniÎnălțime: aproximativ 1,60 mGreutate: circa 55 kgPăr: brunetOchi: negriUltima ținută: pantaloni de trening albi, maiou scurt gri și pantofi sport negri

Oamenii legii roagă orice persoană care poate furniza informații despre aceste două fete să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Fiecare detaliu contează și poate ajuta la găsirea rapidă și în siguranță a Monicăi și Larei.

Familia și autoritățile sunt extrem de îngrijorate și orice ajutor din partea publicului este vital pentru rezolvarea acestui caz. Dacă aveți orice informație, nu ezitați să contactați poliția.

Leave a Reply