DOLIU în România! Un mare profesionist al ţării a murit alături de fiica sa într-un cumplit accident. Detalii ȘOCANTE cu un puternic impact emoțional

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri, 5 ianuarie 2022, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, eveniment în care au fost implicate patru maşini.

Mihail Costachi, de 61 de ani, şi fiica lui Andreea, de 33 de ani, au murit miercuri după-amiază, la spitalul din Buzău, în urma unui accident rutier. Maşina în care se aflau a fost lovită pe şoseaua de centură a municipiului Buzău.

Mihail Costachi era cunoscut în Focşani ca unul dintre cei mai experimentaţi maseuri şi în momentul tragediei îşi conducea fiica la aeroport, cu destinaţia Anglia. Ei petrecuseră împreună Sărbătorile.

„Mare tragedie în Focşani: Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu!

Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail!

Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”, a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina de socializare. 

Leave a Reply