Dieta-minune a lui Mitică Dragomir – Cum pierde din greutate rapid și sănătos, pe canicula din acest an: „Vreau să ajung la 90 de kg”

 

Dumitru Dragomir recunoaște că e un mare gurmand, însă declară că încearcă să își țină greutatea sub control. El a spus că vrea să ajungă la o greutate de 90 de kilograme, de la 102, cât avea înainte de a începe dieta-minune.

„Am fost un mâncău! N-am fost sătul niciodată! Am ceva din gingășia porcului când mă-așez la masă”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit doctorulzilei.ro.

Dragomir povestește că în tinerețe avea un singur meniu de bază, în fiecare zi, la casa părintească.

„Îmi era o foame de muream, mă spălam pe mâini băgam mâna într-o garniță din-aia, scoteam o jumară sau două, puneam în tigaie, luam o bucată de mămăligă făcută de mamă de seara și mâncam untura aia cu jumară și mămăligă (n.r. înghite în sec).

Mai beam și o cană de lapte, dacă aveam, că mama vindea laptele și nu oprea foarte mult pentru că se strica foarte repede. Erau niște călduri vara acolo, băi, fratele meu… Și uite că sunt sănătos, chiar mai bine decât mă așteptam, mulțumesc lui Dumnezeu. Era sărăcie mare”, mai spune Mitică Dragomir.

 

Dieta-minune a lui Mitică Dragomir – Cum pierde din greutate rapid și sănătos

 

Apoi timp de 18 ore fostul președinte al LPF nu se mai atinge de nimic: „

„Nu m-a pus doamna la dietă. Din contră, mă îndoapă cu mâncare. Am mâncat pește weekend-ul ăsta. Mănânc dimineața la 9-9:30. Mai mânânc la 14:30-15:00.

Și nu mai mânânc nimic până a doua zi! Beau numai apă.

De o săptămână fac așa! Și am slăbit patru kilograme. Vreau să ajung la 90-92 de kilograme. Acum am 98, de la 102”, a dezvăluit Dumitru Dragomir într-un podcast, potrivit doctorulzilei.ro.

 

Leave a Reply