Descoperire cutremurătoare într-o parcare din România. Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă dintre blocuri

Cadavru găsit într-o parcare din Oradea

La fața locului au sosit rapid mai multe echipaje de Poliție, Criminaliști și trupe speciale. Zona a fost delimitată cu o bandă de siguranță pentru a permite efectuarea investigațiilor, arată ebihoreanul.ro.

Conform primelor informații, cadavrul aparține unei femei aflate într-o stare avansată de descompunere. În acest caz, au fost demarate cercetări pentru infracțiunea de omor. 

Cadavrul a fost ridicat de un echipaj de pompe funebre și transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, unde medicii legiști vor efectua necropsia pentru a stabili cauza morții.

              Moarte suspectă într-un cartier din Oradea / Sursa foto – Ebihoreanul.ro

Criminaliștii au continuat să adune probe de pe remorca respectivă, care era parcată în apropierea străzii Chimiei. Remorca fusese lăsată între două locuri de parcare blocate cu stâlpișori, indicând faptul că aceste locuri nu pot fi ocupate decât dacă sunt cumpărate în prealabil.

Autoritățile continuă ancheta pentru a aduce la lumină circumstanțele acestei crime și pentru a găsi responsabilii. Locuitorii din zonă sunt îngrijorați și așteaptă răspunsuri concrete în urma acestei descoperiri macabre.

Leave a Reply